Pokerspilleren Melanie Weisner

Det er ekstra spennende å se kvinner spille poker – de har sin egen spillestil og har samtidig behovet for å bevise at de er like gode som sine mannlige motstandere. Utallige kvinner spiller poker, og det er ikke lenger uhørt at menn finner seg i mindretall på et pokerbord. Flere kvinner har nådd helt til topps i pokerverdenen og er stadig å se på TV-skjermene når en stor pokerturnering er i gang.

En verdenskjent spiller med enormt talent

Melanie Weisner er en av verdens mest kjente kvinnelige pokerspillere. Den unge damen fra Houston, Texas i USA har deltatt på utallige liveturneringer, inkludert de største pokerseriene – WSOP, WPT og EPT, der hun alltid har stukket av med solide premier. På nettet er hun kjent under brukernavnet «Callisto 5», så tenk deg godt om før du hopper på et bord med denne spilleren om du spiller nettpoker. Hun steg raskt i rankene og skapte seg et stort navn på kort tid. Melanie Weisner har tjent flere millioner kroner ved å spille poker på nettet, penger som fikk henne igjennom studiene når hun var yngre. Poker er ikke bare en hobby for henne lenger, det er en livsstil.

Weisner lar seg ikke pille på nesen

Melanie Weisner lot dog ikke forbudet stoppe henne fra å spille poker, og flyttet raskt til den andre siden av jordkloden for å fortsette sin strålende karriere. Hun flyttet til Australia og fortsatte å spille på både nettet samt ta del av store liveturneringer rundt omkring i regionen. Samtidig husket hun på å ta flyet over til USA og Europa når European Poker Tour og World Series of Poker startet. De to store pokerturneringene er umulige å gå glipp av om man har poker som sin favorittaktivitet. Nå om dagen er hun også med i det kjente radioprogrammet «Cold Call» med poker i fokus, der hun sitter side om side med andre kjendiser i pokerverdenen – Bryan Micon, Brandon Gerson og Adam Schoenfeld. Ingen av disse har hatt like stor suksess som Melanie, men alle fire er utrolig spennende å høre på, spesielt om man er ny i pokerverdenen og vil ta inn så mye kunnskap som mulig fra start.

Denne spilleren dukker opp over alt

Frøken Weisner har også vært med på et kult TV-program, der hun fikk spille side om side med legenden Doyle Brunson, storspilleren Tom Dwan, Eric Baldwin, Andrew Lichtenberger og vår egne Annette Obrestad. Annette Obrestad er en annen kvinne som har skapt seg et stort navn på nettet for deretter å få inn en sponsoravtale med en av de store pokernettstedene. Den norske jenta skapte store overskrifter noen år tilbake, og er stadig å se rundt bordene på nettet – Weisner foretrekker derimot å spille live nå om dagen, så «Callisto 5» er langt ifra like aktivt som tidligere. Melanie Weisner ble tidligere sponset av den verdenskjente pokersiden Full Tilt, som sendte henne rundt på de største turneringene og betalte hennes inntredener. Hun vant sin første store tittel i 2012, når hun klarte å slå pokerprofesjonelle Lucien Cohen heads-up etter mange spennende timer i World Poker Tour. Texaneren er stadig å se på World Series of Poker i Las Vegas, der hun stikker av med gode premier.Totalt har hun tjent inn flere millioner kroner i løpet av sin karriere, og det ser ikke ut til at hun har tenkt å gi seg med det samme, selv etter å ha fullført utdanningen ved Universitetet i New York. Pokerkvinner er på fremgang, noe som på nytt beviser hvor viktig poker er for verdenssamfunnet. Det bringer folk sammen og viser gang på gang at menn og kvinner er helt like når det kommer til intelligens.